Sfânta Scriptură


 

Biblia audio


Lectura Evangheliilor după Matei, respectiv Marcu, făcută de preotul ortodox Mircea Stoleriu (via).

Aşteptaţi să se încarce cele două "cutiuţe" Box.net în care găsiţi pe rând capitolele din cele două Evanghelii. Un click pe numele unui capitol vă va permite să îl ascultaţi direct aici. Apoi un click pe x-ul ce îl veţi vedea în dreapta-sus vă va întoarce la lista capitolelor. Pentru descărcare nu folosiţi "cutiuţele" Box.net ci mergeţi la tabul "Pentru descărcare".

Lectura psalmilor este realizată de PS Petru Gherghel, Episcop romano-catolic de Iaşi; prezentarea psalmilor de pr. Alois Bulai, iar rugăciunea finală de pr. Cornel Cadar. Textele au fost luate din volumul "Psalmii. Traducere, note şi comentarii", de pr. Alois Bulai, pr. Anton Budău, pr. Iosif Răchiteanu, realizat în 2005 de Editura Sapientia. Crainic-prezentator şi redactor: Aurel Brumă.

© Episcopia Romano-Catolică de Iași (Oficiul pentru Comunicații Sociale)

Aşteptaţi să se încarce cele trei "cutiuţe" Box.net în care găsiţi pe rând psalmii de la 1 la 50, de la 51 la 100, respectiv de la 101 la 150. Un click pe numele unui psalm vă va permite să îl ascultaţi direct aici. Apoi un click pe x-ul ce îl veţi vedea în dreapta-sus vă va întoarce la lista psalmilor. Pentru descărcare nu folosiţi "cutiuţele" Box.net ci mergeţi la tabul "Pentru descărcare".

Întreaga Biblie în format audio o găsiţi de exemplu pe Intercer.net.

Pentru descărcarea materialelor audio folosiţi vă rugăm următoarele adrese web.

  1. Evangheliile - versiune ortodoxă
  2. Psalmii - versiune catolică

Navigaţi până la fişierele dorite şi când aţi ajuns la lista lor ţineţi mouse-ul pe rând peste un fişier pentru a vedea linkul de descărcare.


 
 
© 2011 Cateheza.ro & Editura Sapientia - pentru informaţii, sugestii, semnalarea unor probleme tehnice, scrieţi la biblia@cateheza.ro